Koleksi Lagu Barat India Korea Terbaik

Lagu Barat Romantis buat Valentine Day

4 (80%) 1 vote
4 (80%) 1 vote

Bentar lagi kita akan masuk ke hari penuh cinta atau kata orang bule Valentine Day, yoi guys..tanggal 14 Februari.

Nah kan biasa tuh saat Valentine Kamu pasti punya acara dong, merayakan Valentine dengan pasangan masing-masing. Ada yang dinner romantis, kasih hadiah, liburan, nonton film da lain sebagainya.

Ngerayain Valentine juga bisa dengan mendengarkan lagu saat jadian, atau lagu kesukaan masing-masing, eh ga juga lah yak.. masak dengerin masing-masing. Dengerin lagu berdua lah, atau kalau Kamu bisa maen gitar boleh juga tuh ngebawain lagu buat pasangan kamu. Agar pasanganmu serasa terbang melayang, berikut list lagu Romantis buat hari spesial di Valentine Day nanti.

My Valentine by Martina McBride

Lagu my Valentine ini everlasting, sudah melegenda sepanjang masa, dari judul lagunya saja lagu ini memang spesial diciptakan untuk dimainkan di Hari Valentine. Lagu ini diciptakan tahun 1997, diciptakan oleh Jim Brickman dan untuk pertama kali dinyanyikan oleh Martina McBride. Selain liriknya yang menyentuh hati, gubahan musiknya juga lembut berkat alunan piano yang membuat suasana romantis, lagu ini sangat cocok buat kamu dengarkan bersama pasanganmu.

Lirik lagu My Valentine, Martina McBride

if there were no words
no way to speak
i would still hear you

if there were no tears
no way to feel inside
i’d still feel for you

and even if the sun refused to shine
even if romance ran out of rhyme
you would still have my heart
until the end of time
you’re all i need
my love, my valentine

all of my life
i have been waiting for
all you give to me
you’ve opened my eyes
and showed me how to love unselfishly

i’ve dreamed of this a thousand times before
in my dreams i couldn’t love you more
i will give you my heart
until the end of time
you’re all i need
my love, my valentine

la da da
da da da da

and even if the sun refuse to shine
even if romance ran out of rhyme
you would still have my heart
until the end of time
’cause all i need
is you, my valentine

you’re all i need
my love, my valentine

Nothing Gonna Change My Love For You by George Benson

Lagu Nothing Gonna Change My Love For You dinyanyikan pertama kali oleh George Benson pada tahun 1984. Lagu ini kemudian banyak dinyanyikan ulang oleh beberapa penyanyi, salah satunya Glenn Medeiros yang membuat lagu ini makin populer. Lirik lagu ini bener-bener akan membuat pasanganmu klepek-klepek, apalagi buat kamu yang sudah lama pacaran, lagu ini juga cocok buat kamu yang udah menikah kok. Siapa yang ga terbuai dengan lirik lagu ini, judulnya aja udah sangat meyakinkan “Cintaku tidak akan berubah hanya untukmu“.

Lirik Lagu Nothing’s Gonna Change My Love For You, George Benson

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long, with you I see forever
Oh, so clearly, I might have been in love before

But it never felt this strong
Our dreams are young and we both know
They’ll take us where we want to go

Hold me now
Touch me now
I don’t want to live without you

Nothing’s gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I’ll never ask for more than your love

Nothing’s gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through but
Nothing’s gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I’ll be there for you if you should need me

You don’t have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I’ll help you see forever too

Hold me now
Touch me now
I don’t want to live without you

Nothing’s gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I’ll never ask for more than your love

Nothing’s gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through but
Nothing’s gonna change my love for you

I Can’t Stop Loving You by Ray Charles

Romantic Song selanjutnya yang cocok buat kalian dengarkan dengan pasangan saat Valentine Day adalah I Can’t Stop Loving You. Lagu ini aslinya dibawakan pertama kali oleh Ray Charles pada tahun 1957. Lagu inii melegenda dan adalah salah satu karya legendaris Ray Charles, Ray sendiri adalah penyanyi sekaligus pianis Jazz yang dikaruniai talenta meski dia sendiri tidak bisa melihat/buta.

Dalam versi aslinya, Ray Charles dengan suaranya yang khas menyanyikan lagu ini dalam kombinasi Jass dan Pop yang lembut yang membuat para penikmatnya tersenyum. Lagu ini  sangat dalam maknanya tentang perasaan tidak dapat berhenti mencintaimu, cucok kan buat valentine… pasti pasangan kamu terbuai dan terlena serasa melambung tinggi …

Lirik Lagu I Can’t Stop Loving You, Ray Charles

(I can’t stop loving you)
I’ve made up my mind
To live in memory of the lonesome times
(I can’t stop wanting you)
It’s useless to say
So I’ll just live my life in dreams of yesterday
(Dreams of yesterday)

Those happy hours that we once knew
Tho’ long ago, they still make me blue
They say that time heals a broken heart
But time has stood still since we’ve been apart

(I can’t stop loving you)
I’ve made up my mind
To live in memories of the lonesome times
(I can’t stop wanting you)
It’s useless to say
So I’ll just live my life in dreams of yesterday

(Those happy hours)
Those happy hours
(That we once knew)
That we once knew
(Tho’ long ago)
Tho’ long ago
(Still make me blue)
Still ma-a-a-ake me blue
(They say that time)
They say that time
(Heals a broken heart)
Heals a broken heart
(But time has stood still)
Time has stood still
(Since we’ve been apart)
Since we’ve been apart

(I can’t stop loving you)
I said I made up my mind
To live in memory of the lonesome times

(I can’t stop wanting you)
It’s useless to say
So I’ll just live my life of dreams of yesterday
(Of yesterday)

I Will Always Love You by Whitney Houston

Lagu ini sangat terkenal, pertama kali dibawakan Whitney Houston tahun 1992 dan semakin terkenal setelah menjadi Soundtrack Film ‘The Bodyguard’, sebuah film yang juga dibintangi oleh sang penyanyi Whitney Houston. Di film tersebut, Whitney bermain bersama aktor ganteng Kevin Costner yang berperan sebagai Bodyguard Whitney.

Aku akan selalu mencintaimu, demikian jika diartikan dalam bahasa kita. I Will Always Love You akan membuat perayaan Valentine kalian semakin romantis, dan lagu ini dijamin akan memberikan kenangan terindah buat kalian berdua.

Lirik Lagu I Will Always Love You, Whitney Houston

If I
Should stay
I would only be in your way
So I’ll go
But I know
I’ll think of you every step of
the way

And I…
Will always
Love you, oohh
Will always
Love you
You
My darling you
Mmm-mm

Bittersweet
Memories
That is all I’m taking with me
So good-bye
Please don’t cry
We both know I’m not what you
You need

And I…
Will always love you
I…
Will always love you
You, ooh

I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you’ve dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

And I…
Will always love you
I…
Will always love you
[Repeat]

I, I will always love
You….
You
Darling I love you
I’ll always
I’ll always
Love
You..
oooh
ooohhh

4
zvr
Your Reaction

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...